Sectiune BTS

Bolile cu transmitere sexuala afecteaza in principal tinerii si reprezinta o adevarata problema de sanatate publica, mai ales ca multe dintre ele sunt asimptomatice la inceput, motiv pentru care persoanele afectate nu adopta un comportament preventiv. In aceasta sectiune veti afla informatii utile despre bolile cu transmitere sexuala, mijloacele de prevenire a acestora, despre simptomele si efectele negative ale acestora asupra organismului, precum si despre metodele de tratament indicate persoanelor care au infectii cu transmitere sexuala

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.