Sectia de Reumatologie a Spitalului Clinic Colentina, deschisa pentru pacientii non Covid

Sectia de Reumatologie a Spitalului Clinic Colentina din Bucuresti este deschisa pentru pacientii non Covid atat pentru spitalizare de zi, cat si spitalizare continua, potrivit unui comunicat al unitatii medicale.

Potrivit sursei citate, pe baza biletului de trimitere catre medicul de specialitate Reumatologie, pacientii pot face programare la numarul de telefon: 021 317 3245, numarul din Centrala Spitalului Colentina, de unde sunt directionati catre sectia de Reumatologie (interior 5690) sau la adresa de e-mail: ????????????@?????????????????.??.

Aria de activitate a Sectiei de Reumatologie include diagnosticul si tratamentul afectiunilor: artrita reumatoida, sclerodermie sistemica, lupus eritematos sistemic, miopatii inflamatoare idiopatice (inclusiv dermatopolimiozita), spondilartropatii (inclusiv spondilita anchilozanta, artrita reactiva, artropatie psoriazica), vasculite sistemice, sindrom sjogren, sindrom antifosfolipidic, artrite induse de microcristale (guta, condrocalcinoza), osteoporoza.

“Sunt active programele nationale de tratament cu terapii biologice la pacientii cu spondilartrite, artrita reumatoida, artropatie psoriazica, vasculite, lupus eritematos sistemic, precum si programul national pentru tratamentul ulceratiilor digitale la pacientii cu sclerodermie sistemica. Afectiunile reumatologice tratate sunt patologii sistemice, evaluarea pacientilor se realizeaza astfel, multidisciplinar in Spitalul Clinic Colentina, impreuna cu colegii din sectiile de Radio-Imagistica, Neurochirurgie, Neurologie, Ortopedie, Gastroenterologie, Cardiologie, Pneumologie, Dermatologie, Chirurgie Plastica, Parazitologie, Recuperare Medicala etc.”, scrie in comunicatul postat pe pagina unitatii medicale din Bucuresti.

Etichete: reumatologie bucuresti, tratament reumatologie, spitalizare pacienti reumatologie, spitalul colentina

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.