Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa | 13 pacienti depistati cu Covid-19

Sectia de cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce 13 pacienti internati aici au fost depistati cu COVID-19.

“Un pacient a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu, pe sectia cardiologie, in urma cu o saptamana, avand test COVID-19 negativ. Ulterior, acesta a prezentat simptomatologie specifica noului coronavirus, fiind imediat izolat si retestat, iar in data de 24 septembrie, rezultatul testului a fost pozitiv. Ca atare, conform procedurii, au fost testati toti pacientii internati pe sectia cardiologie, 13 dintre acestia avand rezultat pozitiv”, scrie intr-un comunicat de presa transmis de Spitalul Judetean de Urgenta Giurgiu.

In prezent, se lucreaza la transferul bolnavilor infectati catre alte unitati spitalicesti care pot prelua pacienti cu COVID-19.

Totodata, aici a fost testat si personalul medical care activeaza pe sectia de cardiologie, rezultatele acestora urmand sa fie primite in curand.

Pentru a stopa o eventuala extindere a focarului, epidemiologii Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu si DSP Giurgiu au decis inchiderea sectiei, urmand sa fie efectuata dezinfectia spatiului.

Pacientii care erau internati pe sectia cardiologie, ale caror rezultate in urma testarii au fost negative, vor fi externati, starea lor de sanatate fiind una ameliorata, mai transmite unitatea medicala.

Etichete: sectie cardiologie giurgiu, spital judetean giurgiu, pacienti covid spital

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.