Se va interzice exportul paralel pentru toate medicamentele din programele nationale

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, spune ca va interzice exportul paralel pentru toate medicamentele din programele nationale.

El a a mentionat ca a initiat procedura catre Ministerul Economiei prin care se cere interzicerea exportului paralel pentru vaccinuri si  a exista si alte documente in pregatire in privinta medicamentelor din programele nationale.

El a amintit ca joi a fost aprobata Hotararea de Guvern pentru tratamentul persoanelor care sufera de hepatita C si care au suferit un transplant, relateaza Agerpres.

Prezent la Forumul National al Asociatiilor de Pacienti, organizat de COPAC, ministrul a precizat ca se poate interzice exportul pe o perioada de pana la un an.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.