Se prelungesc masurile de restrictie in Capitala

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta (CMBSU) a decis, in sedinta de luni, ca pentru unitatile de invatamant preuniversitar, cursurile sa se desfasoare in continuare online.

Tot potrivit deciziei CMBSU, ramane obligatorie purtarea mastii de protectie in Bucuresti, astfel incat sa acopere nasul si gura, pentru toate persoanele care au implinit varsta de 5 ani, in spatiile publice inchise si deschise.

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu a declarat ca nu s-a considerat necesar si oportun sa fie introduse masuri restrictive noi iar cele in vigoare vor continua pana pe 16 noiembrie, la ora 12 noaptea.

De asemenea, cinematografele, institutiile de spectacole si/sau de concerte raman inchise, iar activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor, este interzisa.

Salile de jocuri de noroc vor fi, de asemenea, inchise.

Etichete: restrictii pandemie, restrictii bucuresti, masca obligatorie spatii deschise

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.