Decizie ANAF pentru contribuabili

examen-mediciFundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) saluta rezolutia Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). 

Decizia luata vineri, 8.05.2015, este de a sista emiterea deciziilor de impunere pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2012.

In ultimele luni mii de contribuabili au fost instiintati ca au de platit sume mai mari decat veniturile obtinute. Aceasta decizie de suspendare a actelor fiscale emise de catre ANAF reprezinta o masura eficienta de garantare si protejare a drepturilor fiscale ale cetatenilor.

FACIAS vine in ajutorul contribuabililor si pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate un model de contestatie a deciziilor de impunere pentru stabilirea CASS pentru anul 2012.

Contestatia va putea fi descarcata gratuit de pe site-ul fundatiei: www.facias.ro .

FACIAS reaminteste ca a sesizat atat institutia Avocatului Poporului, cat si comisiile de specialitate si conducerile celor doua camere ale Parlamentului in legatura cu situatia deciziilor de impunere pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru anul 2012, emise de catre ANAF.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Ovidiu Birlea spune:

    Bună ziua, doresc un model de contestație la decizia de impunere ANAF pe 2015 Mulțumesc.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.