Salinoterapie pentru locuitorii sectorului 6 din Bucuresti

salinaSalinoterapie gratuita pentru oamenii din categoriile sociale defavorizate.

Oamenii care beneficiaza zilnic de salinoterapie la sunt cei care sufera de diferite afectiuni, in special de tip respirator.

Includerea in acest program se face dupa prezentarea unei cereri tip insotite de o copie de pe cartea de identitate si recomandarea de la medicul de familie sau specialist, care sa contina durata si frecventa tratamentului.

Cererea si actele necesare se depun la sediile Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului unde sunt amplasate salinele.

Acestea functioneaza la Complexul de Servicii Sociale Floare Rosie – str. Floare Rosie nr. 7A (zona Apusului), Centrul Multifunctional de Sanatate Sf. Nectarie – Bd. Uverturii nr. 81, Clubul Seniorilor Plevnei – Calea Plevnei nr. 234 (vis-a-vis de Primaria Sector 6), Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala ‘Conacul Golescu Grant’ – Aleea Tibles nr. 64 – zona Regie.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.