Sala noua de operatii cu bani dintr-o donatie la Spitalul Cantacuzino

Spitalul clinic Dr. Ioan Cantacuzino, una dintre cele 19 institutii medicale aflate in administrarea ASSMB, are o sala de operatii complet noua, in cadrul sectiei de Chirurgie generala.

Astfel, una dintre cele patru sali de operatie a fost complet reabilitata, in urma unei donatii, in valoare de 400.000 de euro, facuta de doamna Sanda Carciog-Rizescu, romanca stabilita in Marea Britanie de peste 30 de ani. Din aceeasi donatie, sectia de Neonatologie a spitalului a fost dotata cu sase echipamente medicale moderne pentru ingrijirea nou-nascutilor, scrie intr-un comunicat de presa din partea Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Potrivit sursei citate, aparatura din blocul operator al sectiei de Chirurgie este de ultima generatie si a fost achizitionata din fondurile Primariei Municipiului Bucuresti. Din aceasta saptamana, medicii sunt pregatiti sa opereze in conditii moderne.

Celelalte trei sali de operatie din sectia de Chirurgie generala vor fi reabilitate si ele, in perioada urmatoare.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.