Rolul si importanta vaccinarii

vaccinare-hepatita-bIn Saptamana Europena a Vaccinarii, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia va gazdui seminarul interactiv “Rolul si importanta vaccinarii”.

Evenimentul se va desfasura sambata, 25 aprilie, incepand cu ora 15.00, in Amfiteatrul A9.

La conferinta vor lua parte specialisti in domeniul vaccinologiei din Romania: dr. Gindrovel Dumitra – medic primar medicina de familie, coordonatorul grupului de vaccinologie a SNMF, dr. Dorica Sandutu- medic primar medicina de familie, membru al grupului de vaccinologie a SNMF si dr. Gabriel Diaconu – medic psihiatru, psihotraumatolog.

Scopul acestei actiuni este constientizarea comunitatii in legatura cu importanta vaccinarii.

Publicul este invitat sa participe in numar cat mai mare, sa puna intrebari, sa isi exprime nelamuririle si chiar temerile cu privire la vaccinare.

In 2015, Saptamana Europeana a Vaccinarii are loc intre 20-25 aprilie. Sloganul „Previno. Protejeaza. Imunizeaza” transmite mesajul conform caruia vaccinarea tuturor copiilor este vitala pentru prevenirea bolilor si protejarea vietilor lor.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.