RMN gratuit pentru copiii din Romania afectati de cancer

Timp de o luna copiii bolnavi de cancer din toata tara pot efectua o investigatie de tip RMN gratuita, la Centrul Medical Casa Rusu, din municipiul Baia Mare. Este vorba despre un program lansat de aceasta institutie, destinat in special copiilor care nu au efectuat aceasta investigatie in timpu util, din varii motive.

Vom efectua investigatii gratuite pentru toti copiii cu afectiuni oncologice din judet si din tara. Programul de investigare gratuit va functiona pana in apropierea sarbatorilor pascale. In urma discutiilor purtate cu personalul medical, colegii medici care vor interpreta imaginile, toti au fost de acord cu aceasta actiune. Inclusiv costul substantei de contrast va fi suportat de companie”, a declarat miercuri directorul Centrului Medical RMN Casa Rusu, Mircea Rusu, pentru AGERPRES.

Conform declaratiilor acestuia, programarile se pot efectua zilnic, chiar si telefonic.

Centrul medical Casa Rusu detine un RMN de ultima generatie ce permite asistarea copiilor care sufera de claustrofobie sau manifesta panica in timpul examinarilor medicale.

 

Sursa stire: Agerpres

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.