“Ride On Fest “, sport si sanatate in judetul Hunedoara

sport-diabetInteract Club Deva, un club de voluntariat pentru tineri, invita cetatenii de toate varstele din judetul Hunedoara, la miscare. Astfel, in data de 7 septembrie, incepand cu ora 12:00, are loc evenimentul “Ride On Fest “, dedicat sportului si sanatatii, care este menit sa determine oameni indiferent de varsta si ocupatie, sa petreaca o zi activa, in aer liber.

Activitati in cadrul “Ride On Fest”

Actiunea care se va desfasura in zona Bejan din Municipiul Deva are in vedere si promovarea ciclismului ca sport practicat de profesionisti, organizandu-se un concurs pentru aceasta categorie.

Intrecerea constituie un punct important al actiunii, iar in acest sens, pe intreaga suprafata de concurs vor fi asezate structuri – rampe, jaloane, care sa faciliteze sustinerea acestui tip de activitate.  

In afara ariei de concurs  vor fi amplasate si piste pentru amatori, incepatori, dar si anexele necesare desfasurarii unei asemenea actiuni, respectiv punct medical, de informatii, inscrieri, dar si cateva centre de divertisment.

Informatii despre “Ride On  Fest”

Pentru mai multe informatii despre eveniment, puteti folosi urmatoarele date de contact: telefon: 0727753089, 0722545565, e-mail: deliaa.prodan@gmail.com.

Voluntariat in beneficiul societatii

Interact Club Deva este un club de voluntariat pentru tineri cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, si care face parte dintr-o retea  internaționala de tineret.

Valorile dupa care functioneaza clubul sunt munca in echipa, increderea, prietenia, daruirea și intrajutorarea. Clubul desfasoara activitaţi in domeniul caritabil si de dezvoltare personala, avand ca scop principal beneficiul societaţii.

Anual, organizatia deruleaza o multitudine de proiecte diverse, iar actiunea “Ride On Fest” care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, se afla la cea de-a doua editie.

Evenimentul de anul trecut s-a bucurat de interes din partea concurenților ale caror reprezentatii sportive au atras numerosi spectatori. Muzica pe tot parcursul actiunii de anul acesta va fi asigurata de un tanar artist hunedorean, cunoscut sub numele de scena ,,Panda”.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.