Record negativ in Romania | Cel mai mare numar de persoane cu Covid-19 internate in spital

Marti, 12 noiembrie, s-a inregistrat un nou record negativ. In prezent, in spitalele de profil din tara, un numar de 12.727 de persoane cu COVID-19 sunt internate, dintre care 1.093 la terapie intensiva. Acesta este cel mai mare numar de pana acum.

Un al doilea record negativ, inregistrat tot marti, este cel al deceselor asociate acestei maladii. In ultimele 24 de ore s-au inregistrat 177 de decese.

La ora transmiterii acestei stiri, pe teritoriul Romaniei, 41.272 de persoane confirmate cu infectie cu noul coronavirus se aflau in izolare la domiciliu si 12.767 in izolare institutionalizata.

De asemenea, 81.518 persoane se afla in carantina la domiciliu, iar 19 in carantina institutionalizata.

Potrivit raportului saptamanal al Institutului National de Sanatate Publica (INSP), 29% din totalul deceselor din cauza noului coronavirus au fost inregistrate in Bucuresti, Prahova, Timis, Arad si Alba.

INSP mai precizeaza ca 82,7% din totalul deceselor au fost la persoane peste 60 ani, iar 59,3% din decese au fost la barbati.

Etichete: pacienti covid spital, pacienti stare grava covid, decese covid

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.