Recomandari pivind spalatul pe maini

hepatitaaSpecialistii germani din domeniul sanatatii  fac noi recomandari privind spalatul corect pe maini.

Precizarile specialistor date publicitatii de agentia de presa DPA, vin pentru a clarifica ocaziile in care mainile trebuie neaparat spalate:

– Intotdeauna, inainte de mese si inainte de manipularea medicamentelor sau cosmeticelor;

– Intotdeauna dupa intoarcerea acasa, dupa folosirea toaletei, dupa suflarea nasului, dupa ducerea mainii la gura in timpul unui acces de tuse, precum si dupa contactul cu deseuri, cu animale sau cu hrana pentru animale;

– Intotdeauna, inainte si dupa prepararea alimentelor si, de multe ori, in timpul pregatirii hranei, mai ales in cazul carnii crude;

– Intotdeauna dupa contactul cu persoane bolnave, precum si inainte si dupa tratarea unei rani.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.