Radu Ganescu, presedintele COPAC, ales vicepresedinte al European Patient Forum


Presedintele Coalitiei Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania, Radu Ganescu, a fost ales in functia de vicepresedinte al European Patient Forum (EPF).

Alegerile s-au desfasurat in cursul saptamanii trecute. Radu Ganescu a ocupat anterior functia de trezorier al organizatiei europene pentru doua mandate succesive, incepand din 2014, a anuntat COPAC intr-un comunicat de presa.

Din boardul EPF fac parte pentru prima data in istoria acestei organizatii doi romani. In functia de trezorier al EPF a fost aleasa Gabriela Tanasan din partea European Network for (ex)-Users and Survivors of Psychiatry.

„Este o onoare si pentru mine si pentru COPAC sa fiu ales intr-o astfel de functie. In ultimii ani, colaborarea COPAC cu organizatii din alte tari si cu retelele europene a fost tot mai stransa. Sper ca toate proiectele si colaborarile la nivel european sa sustina accesul pacientilor la tratamente si ingrijiri medicale de o calitate tot mai buna”, a declarat Radu Ganescu, presedintele COPAC, potrivit comunicatului amintit.

COPAC este membru EPF din anul 2010. European Patient Forum are 72 membri, respective organizatii de pacienti cu boli cronice la nivel national si european.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.