Radiografii pulmonare gratuite in Bucuresti


Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB), initiaza o campanie de prevenire si constientizare a riscului raspandirii TBC, care se va desfasura timp de trei luni.

Bucurestenii isi pot face radiografii pulmonare gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, de luni, la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa si la Spitalul Clinic Coltea. Programarile se pot face la 021.255.5405 int. 3161, pentru Spitalul Clinic Nicolae Malaxa si la 021.3874366, pentru Spitalul Clinic Coltea, potrivit unui comunicat de presa.
In cazul unui diagnostic pozitiv, pacientii vor fi indrumati pentru consult de specialitate si tratament specific la Spitalul de Pneumoftiziologie Sf. Stefan si la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes.

”De asemenea, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta Impotriva Tuberculozei, anuntam proiectul de infiintare a unui Dispensar TBC, in sectorul 2, pe Sos. Pantelimon, intr-un sediu modernizat si dotat la cele mai inalte standarde. Aici vor fi relocate dispensarele din sectoarele 1 si 2 si vor exista cabinete atat pentru copii cat si pentru adulti. Pacientii vor beneficia de servicii de imagistica si radiologie, complexe si de ultima generatie. In plus, diagnosticarea tuberculozei se va face mult mai rapid decat pana acum”, precizeaza ASSMB in comunicatul mentionat.

Acest proiect se afla pe ordinea de zi a viitoarei sedinte de Consiliu General al Municipiului Bucuresti.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

2 de intrebari si raspunsuri

  • Ungureanu Ilie spune:

    Sunt din Snagov/Ilfov. Ma calific pentru investigatii, cu bilet dre trimitere, in aceasta campanie?

  • Elena Eftimie spune:

    Buna ziua . Unde se afla dispensarul TBC?Radiografia pulmonara se plătește ? Se pot face și altfel de radiografic: de exemplu coloana și mâini ?

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.