Protectia consumatorilor lanseaza o linie telefonica pentru cei care fac analize de testare Covid- 19

Organizatia de protectie a consumatorilor InfoCons lanseaza o linia telefonica de urgenta pentru persoanele care au efectuat analize de testare Covid-19 sau doresc sa realizeze aceste analize.
La acest numar consumatorii pot solicita consiliere, informare si pot depune o sesizare in acest domeniu din perspectiva protectiei consumatorilor, potrivit unui comunicat transmis miercuri.

“Miscarea de Protectia consumatorilor este alaturi de cei care intampina probleme cu o unitate medicala privata sau de stat, atat din perspectiva respectarii prevederilor contractuale, informarea corecta si transparenta a acestora.Tinand cont de faptul ca se inregistreaza tot mai multe sesizari din partea consumatorilor cu privire la realizarea analizelor de testare COVID-19, procesarea rezultatelor, clauzele contractuale sau de consimtamant semnate de catre consumatori in momentul recoltarii, InfoCons trage un semnal de alarma si sprijina toti consumatorii care intampina o problema in acest domeniu”, se precizeza in comunicatul mentionat.

Potrivit sursei citate, toti consumatorii care intampina probleme sau au nevoie de consiliere in acest domeniu pot accesa numarul de telefon 021-9615, direct la adresa de e-mail: reclamatii@infocons.ro sau in scris la C.P 38, O.P. 53 sector 4, Bucuresti.

Etichete: analize covid, teste covid, protectia consumatorului

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.