Propunere: Circulatia pe timpul noptii de Inviere sa fie permisa pana la ora 5:00

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca va inainta spre aprobare Comitetului National pentru Situatii de Urgenta (CNSU) o serie de propuneri care vizeaza sarbatorile pascale ortodoxe. Printre masurile propune de premier este si cea privind circulatia pe timpul noptii de Inviere.

„Propuneri importante pe care le transmit astazi CNSU:

– pentru cei care vor merge la slujba de Paste, circulatia pe timpul noptii sa fie permisa pana la ora 5,00;

– magazinele sa ramana deschise pana la ora 20,00 vineri, inainte de Paste;

– statiunile de pe litoral sa fie deschise, respectand toate regulile in vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact asa cum sunt acum statiunile de la munte)”, a scrie prim-ministrul Florinn Citu.

Etichete: masuri restrictii paste, circulatie in noaptea de inviere, program magazine de paste

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.