Proiectul National Micii Sanitari – 3 martie – 11 mai 2014

micii-sanitariIn perioada 3 martie – 11 mai 2014, are loc a X-a editie a proiectului “Micii Sanitari” la Iasi. Peste 750 de elevi s-au inscris pana in prezent pentru a participa la activitatile derulate in acest interval. Evenimentul este organizat de Departamentul de Sanatate Publica, din cadrul Societatii Studentilor Medicinisti Iasi (SSMI).

Jocuri, teste si concursuri pentru ingrijirea sanatatii

“Micii sanitari” vor avea posibilitatea sa invete ce inseamna ingrijirea sanatatii prin diverse activitati didactice, jocuri si concursuri.

In prioada 3 martie-13 aprilie 2014, studentii de la Medicina vor merge in scoli, la elevii de clasa a II-a, a III-a si a IV-a pentru a-i invata ce inseamna sa manance sanatos, sa se asigure in trafic, cum sa aiba grija de igiena personala, precum si masurile de prim-ajutor.

Pe 27 aprilie 2014, se va desfasura concursul “Micii Sanitari”, cu participarea a cate 5 elevi din fiecare clasa.

In perioada 9-11 mai 2014 ,va avea loc etapa nationala a concursului, la Sibiu.

“Micii Sanitari” promoveaza sanatatea inca de la varste mici

Principalul obiectiv al acestui proiect este ca sanatatea sa fie promovata chiar de la o varsta frageda, pentru ca toti copiii sa se dezvolate corect, urmand un stil de viata sanatos.

Proiectul “Micii sanitari” este coordonat de Federatia Asociatiilor Studentilor din Romania (FASMR) care faciliteaza programele nationale Educatie pentru o alimentatie sanatoasa, Educatie pentru sanatate in scoala romaneasca, curriculum scolar predat ca disciplina optionala in anumite scoli.

Sursa: www.comunicatemedicale.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.