Programe de informare si educare despre depozitarea si prepararea alimentelor

alimente-consumatoriAsociatia Consumatorilor de Produse Alimentare din Romania Optimum Cibum (A.C.P.A. Romania) pune la dipozitie o platforma de educare si informare a publicului larg despre masurile de igiena in producerea si consumul alimentelor. Principalul scop este promovarea sanatatii consumatorilor prin informarea lor cu privire la cele mai noi masuri si reglementari in domeniu.

Depozitarea si prepararea alimentelor – fara pericol pentru sanatatea noastra

Initiativa A.C.P.A. Romania a venit ca urmare a lipsei un spatiu comun de intalnire atat a consumatorilor cat si a producatorilor. In acelasi timp, lipsa de informare a consumatorilor despre igiena alimentelor a determinat ca in ultimul timp sa fie sesizate tot mai multe nereguli si afectiuni asociate.

Prin platforma initiata, www.acparomania.ro, atat consumatorii cat si producatorii pot afla in ce consta igiena alimentului, cum trebuie depozitate, preparate si folosite corect alimentele pentru a nu pune in pericol sanatatea publica.

Spatiu dedicat programelor de educare a consumatorilor

Programele initiate de A.C.P.A. Romania promoveaza un stil de viata sanatos printr-o alimentatie corecta si fara riscuri.

Activitatile de preventie si informare a consumatorilor, evaluarea calitatii produselor alimentare precum si importanta testarii acestora sunt cateva dintre obiectivele programelor A.C.P.A. Romania.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.