Programari online pentru consultatii la Policlinica Bistrita


Persoanele care vor sa se programeze online la Policlinica Bistrita, la unul dintre medicii de aici, o pot face incepand de miercuri, potrivit unei postari pe o retea de socializare a managerului Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) din localitate.

Odata cu aceste programari online la Policlinica Bistrita se vor evita si cozile ce se formau pana acum la fiecare inceput de luna de catre pacientii care veneau la consultatie.

Potrivit conducerii unitatii, cei care nu au acces la un calculator sau nu au rude care sa le ajute cu o programare online la Policlinica Bistrita, vor putea in continuare sa se programeze clasic, la receptie.

„Incepand de astazi (miercuri – n.r.), pe site-ul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, www.sjub.ro, este functional sistemul de programari on-line pentru consultatiile din policlinica. Deoarece incercam sa adaptam sistemul de programare pe specificul activitatii fiecarui cabinet de specialitate, in urmatoarea perioada pot aparea mici probleme de functionare a acestuia. Sistemul de programare on-line functioneaza in paralel cu sistemul de programare clasic, de la receptia policlinicii, astfel incat pacientii care nu au acces la sistemele electronice de programare sa poata beneficia nerestrictionat de serviciile medicale”, scrie in mesajul postat de managerului SJU Bistrita.

Pacientii pot sa aleaga perioada in care ar dori sa mearga la consultatie si medicul la care vor sa se programeze, dupa care le vor fi afisate zilele si orele disponibile.

De asemenea, dupa programarile online la Policlinica Bistrita, in curand va fi implementat si sistemul de acces online la rezultatele analizelor medicale.

Etichete: programari online, Policlinica Bistrita, control medical

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

8 de intrebari si raspunsuri

 • birman spune:

  nnton pt data de 28.06.2019 si nu mi s-a confirmat programarea ce-i de facut,fiindca trebuie sa-i duc rezultatele analizelor de laborator

 • Schiopu Marian spune:

  Solicit o programare la chirurgie plastica,la d-na doctor
  Albu pentru data de 18 iunie.

 • PETEAN IOANA spune:

  Buna ziua !As dori sa stiu cand domnul doctor Mrdale lucreaza in policlinica in perioada 8 -12 aprilie !Va multumesc !

 • Groștor Violeta Mihaela spune:

  Buna ziua. Sunt însărcinată în 28 de saptamani iar medicul ginecolog mi-a recomandat niste analize. Am trimitere de la medicul de familie . Am nevoie de programare?

 • hodoroga spune:

  vreau sa fac o programare la neurologie si nu ma pricep va rog ajitatima

  • luscan dumitru spune:

   va rog sa-mi spuneti cum se face o programare la policlinica Bistrita deoarece pe sit nu m-am descurcat.

 • Schiopu Marian spune:

  Solicit o programare la Chirurgie pentru control si prelungire concediu medical dupa o operatie facuta in Spitalul Judetean si avandv concediu medical pana in data de 26 decembrie 2018

 • Cardan spune:

  Am făcut o programare pentru data de 4 12 2018 pentru specialitățile ORL și PSIHIATRIE…Am primit e-mail de primire dar nu am primit e-mail-ul de confirmare..ce trebuie sa fac …telefonul suna tot ocupat..cu multumirio

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.

 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!