Programarile pentru consultatii la Policlinica Bistrita vor putea fi facute si online


Persoanele care vor sa se programeze pentru o consultatie la unul dintre medicii din Policlinica Bistrita o pot face, incepand de miercuri, si online, a anuntat managerul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) din municipiu, Gabriel Lazany, intr-o postare pe contul sau de socializare.

In acest mod, se incearca evitarea cozilor care se formau, la fiecare inceput de luna, la policlinica, de catre pacientii care aveau nevoie de o consultative.

Potrivit lui Lazany, cei care nu au acces la un calculator sau nu au rude care sa le ajute cu o programare online, vor putea in continuare sa se programeze la receptia Policlinicii Bistrita, relateaza si Agerpres.

“Incepand de astazi (miercuri – n.r.), pe site-ul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, www.sjub.ro, este functional sistemul de programari on-line pentru consultatiile din policlinica. Deoarece incercam sa adaptam sistemul de programare pe specificul activitatii fiecarui cabinet de specialitate, in urmatoarea perioada pot aparea mici probleme de functionare a acestuia. Sistemul de programare on-line functioneaza in paralel cu sistemul de programare clasic, de la receptia policlinicii, astfel incat pacientii care nu au acces la sistemele electronice de programare sa poata beneficia nerestrictionat de serviciile medicale”, scrie in mesajul postat de managerului SJU Bistrita.

Pacientii pot sa aleaga perioada in care ar dori sa mearga la consultatie si medicul la care vor sa se programeze, dupa care le vor fi afisate zilele si orele disponibile.

De asemenea, managerului unitatii a anuntat ca in curand va fi implementat si sistemul de acces online la rezultatele analizelor medicale.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

3 de intrebari si raspunsuri

  • hodoroga spune:

    vreau sa fac o programare la neurologie si nu ma pricep va rog ajitatima

  • Schiopu Marian spune:

    Solicit o programare la Chirurgie pentru control si prelungire concediu medical dupa o operatie facuta in Spitalul Judetean si avandv concediu medical pana in data de 26 decembrie 2018

  • Cardan spune:

    Am făcut o programare pentru data de 4 12 2018 pentru specialitățile ORL și PSIHIATRIE…Am primit e-mail de primire dar nu am primit e-mail-ul de confirmare..ce trebuie sa fac …telefonul suna tot ocupat..cu multumirio

 
Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2019 Edumedical
 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!