Programari online la trei spitale din Sibiu

Pacientii se vor putea programa online si isi vor putea verifica rezultatele analizelor de pe calculator sau telefon, cu un nume de utilizator si o parola, incepand din februarie 2021, la trei spitale din municipiul Sibiu.

„Cred ca si dumneavoastra ati tot filmat cozi pe la programari, la spitale. Vrem sa eliminam astfel de situatii si, din 2021, trebuie sa fim la un click distanta de tot ce ne intereseaza legat de dosarul nostru medical, de analize. Asta intentionam”, a precizat presedintele CJ Sibiu, Daniela Cimpean, citat de Agerpres.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Spitalul de Pneumoftiziologie si Spitalul de Psihiatrie din municipiul Sibiu vor oferi pacientilor mai multe servicii online din februarie 2021.

De asemenea, CJ Sibiu, cele trei spitale si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului vor avea arhive electronice functionale. Aceste modernizari vor fi finantate printr-un proiect cu fonduri UE.

Etichete: programari online, programare medic sibiu, analize online spital

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.