Principesa Margareta, presedintele Societatii Nationale de Cruce Rosie Romania

crucearosieLa sfarsitul saptamanii trecute, la Brasov s-a desfasurat Adunarea Generala a Societatii Nationale de Cruce Rosie unde s-a ales noul presedinte.

Principesa Margareta a fost aleasa in aceasta functie dupa ce a obtinut 75 de voturi. Dumitru Costin, cel de-al doilea candidat, a obtinut 11 voturi.

„Multumesc foarte mult pentru incredere si nu numai pentru asta si pentru ca decizia dorita inchide un cerc astazi si vindeca o rana. Mi-ati oferit locul unde a fost si strabunica mea Regina Maria. Sa aveti incredere in loialitatea mea si in energia mea si o sa fac totul ca sa fiu o presedinta buna si sa mergem impreuna mai departe cu Crucea Rosie. Multumesc din inima si spor la treaba”, a declarat Principesa Margareta.

De asemenea, tot in cadrul Adunarii Generale a Societatii Nationale de Cruce Rosie au fost alesi si sase vicepresedinti , printre care si dr. Raed Arafat.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.