Primul Festival de Prim Ajutor din Romania

PRIM-AJUTOR-CRIn perioada 11 – 12 septembrie a.c., Bucurestiul va fi capitala primului ajutor. Timp de doua zile, 28 de echipe de prim ajutor din 24 de tari europene vor lua parte la competitia FACE (First Aid Convention in Europe), precedata de Gala Crucii Rosii Romane.

FACE este o competitie anuala ce aduce impreuna echipele de prim ajutor ale Crucii Rosii si Semilunii Rosii din Europa pentru a demonstra abilitatile acestora de acordare a primului ajutor, prin demonstratii spectaculoase de interventie in situatii de urgenta.

Aflat la cea de-a 28-a editie internationala si pentru prima oara in Romania, evenimentul reuneste la Bucuresti peste 500 de participanti si suporteri.

Pentru prima oara din 1987, portile FACE sunt deschise publicului larg din Romania sub forma unui festival menit sa incurajeze romanii de toate varstele sa afle mai mult despre tehnicile de prim ajutor.

Festivalul se va deschide in data de 11 septembrie in Parcul Parcul Lumea Copiilor din Sector 4 Bucuresti cu o parada a tuturor echipajelor participante si va continua in aceeasi seara cu Gala Crucii Rosii Romane si un concert in aer liber.

In a doua zi a Festivalului, incepand cu ora 08:30, echipajele participante vor lua startul in Competita Europeana de Prim Ajutor.

Programul complet al Festivalului de Prim Ajutor, 11-12 septembrie, Parcul Lumea Copiilor din Sector 4 Bucuresti, este disponibil la acest link: https://www.facebook.com/crucearosieromana/app_450137791837251

Cu prilejul acestui eveniment, Crucea Rosie Romana lanseaza campania Face it! – care trage un semnal de alarma cu privire la importanta acordarii primului ajutor de catre oricine, oricand.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.