Primele interventii chirurgicale de reconstructie mamara finantate integral de CNAS

transplantS-a realizat prima interventie chirurgicala de reconstructie mamara finantata integral de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.Operatia a avut loc miercuri, 3 decembrie,  la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Brasov, in cadrul subprogramului de reconstructie mamara, parte a programului national de oncologie

A doua pacienta a fost operata joi, 4 decembrie, iar programarile din lista de urmeaza sa fie onorate si anul viitor.

„Tinand cont de faptul ca subprogramul de reconstructie mamara derulat de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov se adreseaza si pacientelor cu cancer la san operat din judetele limitrofe Brasovului — Covasna, Harghita, Buzau, Sibiu, Prahova, am dori ca prin intermediul mijloacelor mass-media acest comunicat sa fie diseminat si in aceste judete, fapt care ar sustine atat interesul pacientelor din aceste judete, cat si cresterea prestigiului Spitalului Clinic Judetean de Urgenta si al Centrului Universitar Medical Brasov”, scrie intr-un comunicat de presa emis de  Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

In informarea publica se mai mentioneaza ca derularea acestui subprogram a fost posibila si datorita implicarii colectivului de medici oncologi ai spitalului brasovean, coordonat de dr. Roman Liliana, care au asigurat selectarea cazurilor la care se preteaza realizarea unor astfel de interventii chirurgicale.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.