Primele carduri de sanatate ajung astazi la asiguratii din Bucuresti

Eficientizarea sistemului medical prin Cardul de sanatateIncepand de astazi, 19 septembrie, se face distribuirea cardului de sanatate asiguratilor cu varsta peste 18 ani din Bucuresti.

Ei vor primi cardurile acasa, prin Posta, iar de luni incolo, distribuirea se va face concomitent in toate judetele din tara.

Aceasta actiune se va face si pe parcursul lunii octombrie, pana cand aceste carduri de sanatate vor ajunge la toti asiguratii.

In cazul in care beneficiarul nu este gasit acasa, el va fi instiintat printr-un aviz care va contine numarul de telefon al factorului postal, astfel incat asiguratul sa il poata contacta pentru a stabili intervalul orar in care poate fi gasit pentru a intra in posesia cardului de sanatate.

Insa, daca in asiguratul nu este de gasit in intervalul a 20 de zile lucratoare, iar cardul nu a putut fi predat, ridicarea acestuia se va face personal de la sediul casei de asigurari de sanatate.

Posta Romana are termen de 10 zile in care sa predea in astfel de situatii cardurile caselor de asigurari.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.