Primaria Capitalei distribuie gratuit masti de protectie pentru pensionari si persoanele cu dizabilitati

Primaria Capitalei, prin Directia de Asistenta Sociala si Centrul pentru Seniori, a anuntat ca va distribui gratuit masti de protectie pentru pensionarii si persoanele cu dizabilitati care nu au posibilitati sa si le achizitioneze, a anuntat, marti, municipalitatea.

Pentru estimarea corecta a numarului de masti necesare, persoanele direct interesate sunt rugate sa scrie la adresa: registratura@dgas.ro (pentru persoanele cu dizabilitati) si mastiseniori@cs-mb.ro (pentru pensionari).

De asemenea, persoanele care nu au acces la mijloace electronice sunt rugate sa apeleze la sprijinul familiei, prietenilor, vecinilor sau voluntarilor.

„Numarul de masti care se vor oferi fiecarei persoane se va stabili dupa centralizarea solicitarilor transmise la adresele de email registratura@dgas.ro si mastiseniori@cs-mb.ro. Dupa centralizarea necesarului estimat, DGASMB si Centrul de Seniori vor demara procedurile de achizitie, conform legislatiei in vigoare”, se precizeaza intr-o informare de presa a Primariei Capitalei.

Etichete: masti de protectie, masti gratuite, primaria capitalei

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

3 de intrebari si raspunsuri

  • balan constantin spune:

    adresa bucuresti sector 4 str cuza voda nr 61 pentru masti gratuite PMB

  • Dumitrascu Dorina spune:

    Pentru masti de protectie si manusi mai am 2 persoane care nu au calculator

  • Dumitrascu Dorina spune:

    am nevoie de masti de protectie unde trebuie sa telefonez sau sa scriu. Am doua persoane care nu au calculator cum pot intra in posesia mastilor sunt tot seniori

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.