Pregatire pentru parinti si profesori in activitatile cu copiii cu autism

deficiente-de-auzPana in luna mai se va desfasura un program de pregatire pentru parinti, profesori sau logopezi care lucreaza cu copiii cu autism. Programul de pregatire este organizat de Fundatia Romanian Angel Appeal, in parteneriat cu DGASPC Prahova, Complexul de Servicii Comunitare “Sfanta Filofteia” Campina. Evenimentele vor marca astfel Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, 2 aprilie.

Cum trebuie lucrat la clasa cu un copil cu autism

Profesorii din patru scoli din Campina pot invata alaturi de psihologul Mihaela Gheorlan care sunt tulburarile de spectru autist, comportamentele problematice, caracteristicile invatarii si strategii de lucru la copiii cu autism.

Workshopuri pentru parintii care au copii cu autism

Parintii copiilor cu autism vor avea posibilitatea sa participe la workshopuri special organizate care vor aborda situatii problematice in lucrul cu copiii cu autism si rezolvarea lor.

Instruire pentru logopezi in activitatile cu copii cu autism

In perioada 4-6 aprilie 2014, logopezii vor putea participa in Campina la o conferinta organizata de PECS Romania si Fundatia Don Orione, in colaborare cu Universitatea Bucuresti, Departamentul de Psihopedagogie speciala.

Mai multe informatii despre evenimentele care vor marca Ziua internationala de constientizare a autismului, puteti obtine de la persoana de contact: Costinela Caraene, tel. 0721151187.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.