Prefectul Capitalei a dispus intensificarea controalelor privind normele de protectie sanitara

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a dispus intensificarea controalelor privind respectarea normelor de protectie sanitara.

Potrivit purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului – Municipiul Bucuresti, Mariana Stancu-Tipisca, s-a sesizat ca ar fi „o relaxare” in privinta respectarii normelor de protectie sanitara in sali de fitness, unde exista o mare aglomerare, in mall-uri, supermarketuri, la casele de marcat, ca atare s-a dispus intensificarea controalelor.

Potrivit Agerpres, ea a precizat ca se va verifica daca mall-urile, agentii economici si supermarketurile folosesc circuitele de intrare/iesire, daca se face triajul epidemiologic la intrare, iar la casele de marcat daca se respecta distantarea.

De asemenea, prefectul Capitalei a dispus verificari in pietele agroalimentare, inclusiv in cele volante.

Traian Berbeceanu a mai decis intensificarea controalelor privind dezinfectarea mainilor si realizarea triajului epidemiologic la intrarea in sediul autoritatilor si operatorilor economici.

Totodata, s-au dispus verificari, prin intermediul ITM, daca angajatorii respecta obligatia privind decalarea programului de lucru pentru angajati.

Etichete: norme de protectie sanitara, controale bucuresti, reguli de preventie coronavirus, traian berbeceanu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.