CONSULTATII-ONLINE-GRATUITE

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Ilie Alexandra spune:

    Acum mai bine de o luna de zile m-am trezit cu senzatia de preaplin, simteam ca aerul nu imi patrunde in abdomen,imi venea sa casc si nu puteam,aerul se oprea undeva in capul pieptuluo.Toate acestea insotite de ragaieala(eructatii?neintrerupte.Am mers la medic si dupa mai multe investigatii(cu barou si endoscopie)mi-a pus diagnosticul de gastroduodenita si infectie cu helicobacter.
    Iau tratament de o luna si desi eructatiile s-au rarit substantial,starea de preaplin si senzatia ca aerul nu patrunde in stomac inca persista.Nu pot sa mananc decat supa,orice altceva imi produce gaze si respriratie greoaie cu valuri de caldura.
    Mentionez ca am 55 ani,rinichi unic chirurgical,HTA,obezitate 3,colecistectomie si am avut o hepatita cronica b negativata in 2004.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.