Platforma de consultatii online gratuite pentru bucuresteni

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti a implementat platforma pacient.assmb.ro, un serviciu online gratuit de evaluare medicala la distanta. Aici, aproape 500 de medici din toate specializarile vin in sprijinul pacientilor.

„Aceasta platforma, lansata recent, este un proiect important care vine in sprijinul pacientilor din spitalele noastre. Suntem bucurosi de faptul ca avem deja foarte multe accesari, desi proiectul a fost lansat de curand. Nu vrem ca pacientii sa se simta abandonati in aceasta perioada si tocmai de aceea le-am pus la dispozitie o modalitate accesibila de a interactiona cu medicii nostri”, a declarat Turkes Ablachim, directorul medical al ASSMB, intr-un comunicat de presa.

ASSMB recomanda bucurestenilor sa foloseasca cu incredere platforma online, inainte de a lua decizia de a merge la spital. Pana in prezent, au fost inregistrate aproape 700 de cereri de consultatii online de la pacienti.

Platforma de consultatii online gratuite poate fi accesata AICI.

Etichete: consultatii online, evaluare medicala la distanta, consultatie gratuita, pacient.assmb.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

5 de intrebari si raspunsuri

 • Ion Laurențiu spune:

  Pot sa iau analgezice sau antibiotic dacă am stent la inima de un an

 • ANGHEL spune:

  BUNA ZIUA,
  IN ZONA CEFEI AM O AMORTEALA CARE SE EXTINDE CA O GHEARA SI IN FATA,ESTE O SENZATIE DE INGHET.ACEASTA AMORTEALA CUPRINDE SI UMARUL STING,AM OBSERVAT ACESTE SIMPTOME CIN DORM PE O PERNA INALTA,LA FRIG,LA MISCARI MULTUMESC

 • Iftime Sebastian spune:

  Buna ziua,aseara am descoperit o pata vanata dureroasa pe abdomen partea superioara dreapta sus,in acel loc am avut in tinerete un furuncul tratat empiric ,in locui acela a ramas un chist subcutanat,acum doare la palpare
  multumesc anticipat .

 • Ion Lavinia spune:

  Bună ziua! Mama mea în vârstă de 51 ani a întrat la menopauza la vârsta de 42 ani.In fiecare an de atunci și a făcut analize ginecologice,toate fiind bune.Saptamana trecuta la o ecografie intravaginala i sa spus ca un perete al uterului este ingrosat ,asta văzând dna dr și la ecografie(8,6) .I s a făcut examem Papanicolau și secreție, ambele ieșind foarte bine. Care poate sa fie cauza acestui perete ingrosat? Va mulțumesc!

 • Ionut spune:

  Acum 3 săptămâni am mers cu bicicleta pe un vânt erau 17g c afara.. De atunci ma dor urechile.. Simt durerea cum iese.. Plus am în tiuit in ureche.. Eu locuiesc în Anglia.. Nu știu ce sa mai fac..

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2022 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.