Platforma de consultatii online gratuite pentru bucuresteni

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti a implementat platforma pacient.assmb.ro, un serviciu online gratuit de evaluare medicala la distanta. Aici, aproape 500 de medici din toate specializarile vin in sprijinul pacientilor.

„Aceasta platforma, lansata recent, este un proiect important care vine in sprijinul pacientilor din spitalele noastre. Suntem bucurosi de faptul ca avem deja foarte multe accesari, desi proiectul a fost lansat de curand. Nu vrem ca pacientii sa se simta abandonati in aceasta perioada si tocmai de aceea le-am pus la dispozitie o modalitate accesibila de a interactiona cu medicii nostri”, a declarat Turkes Ablachim, directorul medical al ASSMB, intr-un comunicat de presa.

ASSMB recomanda bucurestenilor sa foloseasca cu incredere platforma online, inainte de a lua decizia de a merge la spital. Pana in prezent, au fost inregistrate aproape 700 de cereri de consultatii online de la pacienti.

Platforma de consultatii online gratuite poate fi accesata AICI.

Etichete: consultatii online, evaluare medicala la distanta, consultatie gratuita, pacient.assmb.ro

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2020 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.

 

Primeste pe mail recomandari medicale, informatii de ultima ora, stiri si articole.

 

Aboneaza-te!