Peste 8000 de romani sanctionati in ultimele 24 de ore pentru ca nu au respectat restrictiile de circulatie

Politistii au depistat, in ultimele 24 de ore, 8.276 de persoane care nu au respectat masura privind restrictionarea circulatiei. Acestora le-au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 13.174.104 lei.

Totodata, Politia si Jandarmeria au aplicat, in acelasi interval de timp, 990 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea masurilor de izolare/carantina, transmite Grupul de Comunicare Strategica.

De asemenea, in ultimele 24 de ore s-a intocmit un numar de 15 dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor.

Potrivit sursei citate, Politia de Frontiera a mai intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de fals in declaratii, fapta prevazuta si pedepsita de art. 326 Cod penal.

Pana la data de 30 martie 2020, au fost raportate 359.102 de cazuri de COVID-19 in UE/SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elvetia, Andora. Cele mai multe cazuri au fost inregistrate in Italia, Franta, Germania, Spania si Regatul Unit.

Etichete: restrictii de circulatie, stare de urgenta, ordonanta militara 2, sanctiuni restrictii circulatie, dosare penale

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.