Peste 25.000 de persoane in carantina institutionalizata | 77.317 – in izolare la domiciliu

In prezent, 25.226 de persoane se afla in carantina institutionalizata pe teritoriul Romaniei, iar alte 77.317 persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategica, de la intrarea in vigoare a Ordonantei militare nr. 2 si pana vineri, 10 aprilie, au fost plasate in carantina institutionalizata 1.959 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare.

Conform sursei citate, 61 de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile.

Pana la momentul transmiterii acestei stiri, pe teritoriul Romaniei au fost confirmate 5.467 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 729 au fost declarate vindecate si externate.

Etichete: carantina institutionalizata, izolare la domiciliu, persoane suspecte covid-19, preventie coronavirus

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.