Peste 200 de persoane muscate de capuse in ultimele patru luni, la Braila


Peste 200 de persoane, intre care cativa zeci de copii, au fost muscate de capuse in ultimele patru luni, in judetul Braila, potrivit informatiilor facute publice de Directia de Sanatate Publica.

De la 1 aprilie si pana in prezent, la Spitalul Judetean de Urgenta Braila s-au prezentat cu muscaturi de capuse 210 persoane, intre care 166 de adulti si 44 de copii, relateaza Agerpres.

Directorul Directiei de Sanatate Publica Braila, Gabriel Ciochina, spune ca ploile din ultima vreme au impiedicat realizarea actiunilor de stropire anti-insecte.

„Toata lumea stie ca, daca ploua, nu se pot face aceste tratamente de dezinsectie. Angajatii DSP merg pe teren si verifica aplicarea tratamentului, dar si oamenii trebuie sa isi ia masuri de precautie, mai ales cand merg intr-o zona care nu este stropita de autoritati”, a declarat seful DSP Braila, conform sursei mentionate.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.