Peste 1100 de persoane care nu au respectat izolarea, au fost plasate in carantina institutionalizata

De la intrarea in vigoare a Ordonantei Militare nr. 2 si pana in prezent, 1.124 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare au fost plasate in carantina institutionalizata.

De asemenea, 32 de persoane aflate in carantina au parasit locatia in care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusa masura carantinarii pentru o noua perioada de 14 zile, transmite, marti Grupul de Comunicare Strategica.

“Pe teritoriul Romaniei, in carantina institutionalizata sunt 11.576 de persoane. Alte 123.577 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala”, se precizeaza intr-o informare oficiala.

In ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 1.151 de apeluri la numarul unic de urgenta 112 si 6.393 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisa special pentru informarea cetatenilor despre Covid-19.

Etichete: izolare la domiciliu, carantina, carantina institutionalizata, ordonanta militara 2

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.