Peste 10.000 de cazuri Covid-19, in Romania | Iohannis face apel la respectarea masurilor

Grupul de Comunicare Stragetica anunta, joi, un numar nou de 386 de cazuri Covid-19, inregistrat in ultimele 24 de ore. Numarul total al imbolnavirilor se ridica, astfel, la 10.096.
Presedintele Klaus Iohannis si-a manifestata ingrijoarea a facut apel la romani sa respecte in continuare masurile de igiena si distantare sociala.

“Am depasit astazi numarul de 10.000 de persoane infectate cu COVID 19 si avem o crestere semnificativa a cazurilor confirmate in ultimele 24 de ore, aproape 400 de cazuri noi. Aceste date ne arata ca suntem inca pe un trend ascendent al epidemiei si trebuie sa continuam sa respectam, cu strictete, as spune aproape cu sfintenie, masurile de igiena si de distantare sociala. Nu ne putem permite sa slabim deloc vigilenta, pentru ca nu ne aflam inca in etapa in care putem vorbi de o plafonare a curbei infectiei in tara noastra”, a declarat presedintele Klaus Iohannis intr-o declaratie publica.

Numarul deceselor cauzate de Covid-19, pe teritoriul tarii, a depasit 500. La ora transmiterii acestei stiri, numarul era de 541.

Etichete: covid-19 romania, imbolnaviri coronavirus romania, masuri stare de urgenta, preventie coronavirus,

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.