Periute de dinti noi in schimbul celor vechi

periuta-dintiBucurestenii care vor sa-si schimbe vechea periuta de dinti, pot sa faca asta gratuit.

Cei care aleg ca sambata, 13 septembrie, sa treaca prin Parcul Tineretului, la intrarea dinspre Liceul Gheorghe Sincai, pot trece pe la cortul Carvanei ”Rabla pentru Periuta Ta”, parte din campania ”Zambeste Romania”.

Ei au astfel ocazia sa primeasca in schimbul vechii periute, una noua, dar si cupoane cupoane de reducere de pana la 50% pentru pasta de dinti.

De asemenea, la cortul ”Rabla pentru Periuta Ta”, cei care vor, pot sa isi graveze numele pe noile periute de dinti, printr-un procedeu de personalizare.

Si, cel mai important este faptul ca acolo vor exista si specialisti in sanatatea orala, care vor oferi sfaturi personalizate pentru toti cei care doresc.

Consultatii stomatologice gratuite in 1000 de cabinete

Totodata, organizatorii campaniei „Zambeste Romania” spun ca oamenii pot beneficia de consultatii sau detartraje gratuite pana la finalul anului, in aproape 1000 de cabinete stomatologice din tara.

Lista cu cabinetele care sunt afiliate la aceasta campanie este disponibila pe www.zambesteromania.ro.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.