Pacientii pot merge la Spitalul Militar Bucuresti doar cu programare; exceptie fac urgentele

Accesul pacientilor la serviciile medicale furnizate in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central ‘Dr Carol Davila’, cu exceptia cazurilor de urgenta, se face numai cu programare prealabila telefonica sau prin e-mail.

De asemenea, accesul in spital se face numai prin punctul de control din Calea Plevnei fiind permis cu cel mult 15 minute inainte de ora stabilita prin programare.

Toti pacientii vor fi termometrizati si echipati cu masca de protectie. Cei care prezinta semne de infectie respiratorie acuta sau avand cel putin unul din urmatoarele simptome: tuse, febra, dificultate in respiratie (scurtarea respiratiei) si febra mai mare de 37 grade C vor fi indrumati obligatoriu catre Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a spitalului.

La nivelul UPU, pacientii care reprezinta urgente medico-chirurgicale vor fi preluati de catre medicii din linia de garda conform codurilor de urgenta – rosu, galben, verde, albastru, alb.

Inainte de a intra in cabinetul medical sau pe sectii, pacientii sunt obligati sa-si igienizeze mainile cu solutia dezinfectanta pusa la dispozitie in acest scop de spital.

“Se interzice stationarea pacientilor in fata cabinetelor medicale, la intrarea in sectii si in zonele de asteptare. In incinta spitalului pacientii sunt obligati sa poarte masca de protectie si sa respecte limita de 2 m fata de celelalte persoane. Consultatiile in cabinetele medicale se acorda si se valideaza fara a fi necesara utilizarea cardului national de sanatate sau a documentelor inlocuitoare ale acestuia. Conform legislatiei in vigoare, pacientii pot beneficia si de consultatii la distanta pentru servicii medicale oferite in ambulatoriu si in cabinetele de medicina de familie”, transmit reprezentantii unitatii medicale intr-o informare publica.

Programarea in Ambulatoriul integrat se face pe adresa de e-mail ambulator.integrat@scumc.ro sau la numarul 031/9458, de luni pana vineri, intre orele 7:30 – 19:00.

Etichete: spitalul militar bucuresti, programare spitalul militar, consultatie spitalul militar bucuresti

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

5 de intrebari si raspunsuri

 • radu alexandrescu spune:

  Am 3 stent-uri aplicate si la recomandarea doctorului curant trebuie sa mi se aplice un stimulator cardiac.Cu cine,cind,la ce nr de telefon ma pot programa la un medic aritmolog ?

 • Vlasie Maria spune:

  Buna ziua! Ambulatoriu daca se poate merge la un endocrinolog. Cum se face programare? prin tel e inposibil. Multumesc

 • Șarpe Ioana spune:

  Se fac operatii de adenom hipofizar.

 • Marinică Maria spune:

  Cum pot afla informații despre programare și costul unei scintigrafii miocardice? Mulțumesc anticipat

 • Tanase Carmen spune:

  Buna ziua . Cum se poate interna un pacient pe sectia de cardiologie vasculara pentru o analiza de arteriografie?

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.