Pacientii din sase spitale din Sibiu isi pot consulta dosarul medical online

Pacientii din sase spitale din judetul Sibiu isi pot consulta dosarul medical pe platforma Portalul Medical, a anuntat joi, Consiliul Judetean (CJ).

“Pana la acest moment peste 1.100 de sibieni au deja cont pe Portalul Medical, iar numarul lor este in continua crestere si mai mult de 60 de medici de familie au cont in Portal si pot vizualiza istoricul medical al pacientilor”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Portalul poate fi accesat direct sau de pe site-ul Consiliului Judetean Sibiu, fiind adaptat oricarui dispozitiv.

Pentru a intra in platforma, utilizatorii isi creeaza un cont de utilizator pe platforma folosind fie codul de pacient primit de la oricare dintre unitatile medicale mentionate, fie numarul de document de pe cardul electronic de asigurari de sanatate (pozitia 4 -numar document). De asemenea, sunt necesare pentru crearea contului de utilizator codul numeric personal si o adresa de e-mail valabila, mai transmite CJ Sibiu.

Pe platforma exista date despre pacientii care au fost internati in spitalele de Pediatrie, Judetean, de Pneumoftiziologie, Psihiatrie din municipiul Sibiu, Spitalul Orasenesc din Cisnadie si clinica privata Misan Med.

Etichete: dosar medical pacienti, pacienti sibiu, dosare pacienti sibiu

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.