Ordinul privind prezenta fizica nediferentiata in scoli – publicat in Monitorul Oficial

Ordinul comun al ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, si ministrului Sanatatii, Ioana Mihaila, care prevede ca prezenta fizica nediferentiata in scoli s-ar putea face inca de a doua zi dupa inregistrarea unei rate de infectare mai mica de 1 la mie a fost publicat in Monitorul Oficial.

Potrivit actului normativ, scenariul de functionare al unitatii/institutiei de invatamant, pe parcursul anului scolar/universitar, se va actualiza in functie de situatie epidemiologica, cu exceptia situatiei in care localitatea intra in carantina, relateaza Agerpres.

Directiile de specialitate din Ministerul Educatiei si din Ministerul Sanatatii, precum si directiile de sanatate publica judetene/a Municipiului Bucuresti, inspectoratele scolare judetene/al Municipiului Bucuresti, unitatile de invatamant preuniversitare vor duce la indeplinire prevederile ordinului comun.

De asemenea, Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta (CMBSU) a hotarat, marti ca prescolarii si elevii vor putea participa fizic, incepand de miercuri, la activitati didactice in unitatile de invatamant din Capitala.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.