Orban: In momentul de fata nu mai exista nicio restrictie in internarea persoanelor

In momentul de fata, nu mai exista nicio restrictie in ceea ce priveste internarea persoanelor care doresc acest lucru, iar spitalele ‘au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii in spital’, a spus premierul Ludovic Orban.

“Am avut discutii nu numai cu domnul ministru al Sanatatii, ci si cu conducerea Ministerului Sanatatii, cu specialisti in domeniu. In momentul de fata nu mai exista nicio restrictie in internarea persoanelor care doresc sa se interneze. Spitalele au obligatia sa primeasca pacienti care au nevoie de tratament sau de interventii in spital”, a precizat premierul, citat de Agerpres.

Demnitarul a mai subliniat ca, in ceea ce priveste spitalele spitalele de suport – Covid, acestea au fost selectate astfel incat ‘sa afecteze mai putin spitalele mari’.

Etichete: internare in spital, tratament boli cronice, internare spital covid, interventii chirurgicale spitale

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.