Orban: Exista o tendinta din partea unora de a nu respecta regulile, dar acestea sunt necesare

Potrivit premierului Ludovic Orban, romanii au de respectat niste reguli simple, in contextul epidemiei cu noul coronavirus, iar obiectivul Guvernului este de a convinge cat mai multi romani sa respecte aceste reguli.

„Obiectivul nostru este sa convingem cat mai multi romani sa se fereasca, sa respecte niste reguli simple: sa porti masca in spatii inchise, sa eviti chiar afara daca esti un contact apropiat cu o persoana, ca se stie cum se transmite virusul. (…) Trebuie sa respecti niste reguli simple de igiena – sa te speli pe maini, sa te dai cu cu dezinfectat, nu e nimic complicat, sunt lucruri simple. E adevarat ca exista, asa, o tendinta din partea unora de a nu respecta regulile, un spirit de fronda, dar toate acest reguli nu sunt inventate de cineva ca sa faca rau cuiva, ci dimpotriva, aceste reguli sunt necesare pentru a te proteja pe tine si pe cei din jur de infectare”, a declarat prim-ministrul Orban la B1 TV, citat si de Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, ca starea de alerta va fi prelungita daca situatia o va impune.

Etichete: reguli de protectie, masuri preventie coronavirus, ludovic orban

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.