Operatii de patologie urinara in premiera

Operatii de patologie urinara in premieraO noua premiera in chirurgia romaneasca s-a inregistrat la Spitalul Judetean de Urgente din Bacau. O dotare in premiera in zona Moldovei este litotrictorul de spart piatra la rinichi. Ce interventii noi pot face pacientii romani in Bacau?

Dotari la nivel european

Modernizarea si dotarile complexe ale Spitalului de Urgente din Bacau sunt confirmate la nivel international de catre chirurgul francez, Patrice Brun, de la spitalul Sens in apropiere de Paris.

Dr. Patrice Brun a calificat dotarile sectiei de Urologie a Spitalului de Urgente din Bacau drept similarea ca performanta cu cele franceze.

Interventii in premiera

Mai multe interventii de patologie urologica au fost realizate in premiera la Bacau de catre dr. Patrice Brun din Franta la invitatia dr. Alexandru Anghelus.

“Prezenta chirurgului francez si realizarea unor operatii in premiera reprezinta doar inceputul”, a declarat Dan Stoica, managerul Spitalului de Urgenta Bacau.

Investitii in modernizare

Pentru o aparatura de ultima generatie, Spitalul Judetean de Urgente din Bacau a beneficiat de o investitie de 1 milion de lei si 200.000 de euro de catre Consiliul Judetean. La aceasta suma, s-au adaugat si fondurile proprii ale spitalului din Bacau pentru a permite interventii chirurgicale cu aparatura de ultima generatie.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • alexandru spune:

    egzista vreo legatura intra-adenom de prostata-hernie inginala si af scrot=chist epididim- hidrocel si varicocel? multumesc

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.