OMS a ajustat recomandarile privind purtarea mastilor de protectie

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a modificat recomandarile privind purtarea mastilor de protectie. Astfel, este indicata purtarea acestora in locuinte pentru a preveni infectarile cu noul coronavirus atunci cand sunt primiti vizitatori si cand nu poate fi respectata distantarea fizica, potrivit dpa.

In plus, mastile ar trebui purtate in locuinte in timpul vizitelor atunci cand nu este clar daca incaperile au fost aerisite corespunzator, potrivit unui nou ghid de recomandari publicat de OMS miercuri la Geneva, confrom Agerpres.

OMS a recomandat anterior purtarea mastilor in spatiile reduse, insa pana in prezent nu a formulat recomandari si pentru spatiile private.

De asemenea, agentia pentru sanatate din cadrul ONU recomanda in prezent o utilizare mai larga a mastilor in centrele medicale. Astfel, personalul administrativ si alti angajati care nu sunt implicati in acordarea de ingrijiri medicale au fost adaugati pe lista persoanelor care ar trebui sa poarte in permanenta masti sanitare.

Etichete: masti de protectie, masti sanitare, purtare masti in interior, masca de protectie in locuinta

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.