O localitate din Botosani are o rata de infectare cu SARS-CoV-2 de 8,93 cazuri la mia de locuitori

O localitate din judetul Botosani a ajuns la o rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de 8,93 cazuri la 1.000 de locuitori.

Potrivit datelor Directiei de Sanatate Publica, in comuna Sulita, care are o populatie de 3.023 locuitori, au fost inregistrate, in ultimele doua saptamani, 52 de cazuri noi de imbolnavire cu noul coronavirus, iar in ultimele 24 de ore au fost inregistrate sase cazuri noi, relateaza Agerpres.

Aici exista un focar si la Unitatea de Asistenta Medico-Sociala (UAMS), unde zeci de beneficiari, dar si de angajati sunt infectati cu acest virus.

Printre persoanele afectate de COVID-19 se afla inclusiv primarul localitatii.

Potrivit sursei citate, prefectul judetului Botosani, Dan Nechifor, a declarat ca, deocamdata, nu se ia in discutie carantinarea localitatii, ci doar a Unitatii de Asistenta Medico-Sociala.

Etichete: rata infectare coronavirus, cazuri covid botosani, focare covid botosani

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2023 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.