Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de urgenta de Paste

Noua spitale si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti vor asigura, in perioada asistenta medicala de urgenta in Capitala in perioada Sarbatorilor Pascale.

Potrivit unui comunicat al DSP Bucuresti, spitalele care vor asigura asistenta medicala sunt:

 

* Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca
* Spitalul Clinic de Urgenta Universitar
* Spitalul Clinic de Urgenta „Sfantul Pantelimon”
* Spitalul Clinic de Urgenta „Sfantul Ioan”
* Spitalul Clinic de Urgenta ”Bagdasar-Arseni”
* Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri
* Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice

Pentru copii, asistenta medicala va fi asigurata de spitalele „Grigore Alexandrescu” si „Marie Curie”.

Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru, cu mentiunea ca, in aceasta perioada, va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala.

„Solicitarile populatiei vor fi preluate la telefonul 112. Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti va asigura un serviciu de garda permanent la sediul din str. Spiru Haret nr. 14, sector 1”, scrie in comunicatul DSP Bucuresti.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.