Nicolae Banicioiu: De la 1 mai niciun serviciu medical nu va fi validat fara card

Eficientizarea sistemului medical prin Cardul de sanatatePentru ca populatia sa fie familiarizata cu implementarea cardului national de sanatate, la nivel national va exista o comunicare in acest sens.

„O comunicare foarte buna intre CNAS, furnizori si DSP este foarte necesara. Vor fi facute de acum si comunicari publice si la nivel national, dar si in fiecare judet. Acum se desfasoara astfel de conferinte in fiecare judet. Pe langa pregatirea infrastructurii, sa existe partea de comunicare si cu asiguratii”, a declarat Nicolae Banicioiu, Ministrul Sanatatii.

De la data de 1 februarie cardul este valabil si poate fi folosit in unitatile care furnizeaza servicii medicale, iar de la 1 mai va deveni obligatoriu.

„Imi doresc ca pe 1 mai sa fie o reusita si sunt convins ca va fi o reusita. De la 1 mai niciun serviciu medical nu va fi validat fara card”, a mai declarat Ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

 

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

O intrebare

  • Chira Gabriela spune:

    Dacă nu mi-a fost emis cardul până acuma,se mai emite?

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.