Nelu Tataru: Mai avem doua-trei saptamani in care vom creste ca numar de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca urmeaza inca doua-trei saptamani in care va creste numarul cazurilor de COVID-19.

„O evolutie fulminanta tine foarte mult de aceasta izolare voluntara. Stiu ca este greu. (…) Tin sa mentionez inca o data, ne intereseaza siguranta personalului medical, un personal medical care trebuie sa ramana in linia intai, dar in acelasi timp ne intereseaza si acele precautii pe care personalul medical sau cetateanul trebuie sa le respecte. Nu renuntam, nu relaxam, tocmai pentru acest hop care va veni si trebuie trecut. Mentionez ca mai avem doua-trei saptamani in care vom creste ca numar de cazuri. Vor exista si decese, dar trebuie sa le gestionam in limita in care putem gestiona o pandemie, cu un dusman, daca pot spune asa, necunoscut, care are in acest moment doar un tratament simptomatic, in evaluare, pana la descoperirea unui vaccin”, a declarat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, conform Agerpres.

La momentul transmiterii acestei stiri, numarul total al imbolnavirilor este de 4.761, potrivit Grupului de Comunicare Strategica (GCS).

Etichete: cazuri coronavirus, covid-19 romania, epidemie covid-19, pandemie coronavirus, nelu tataru

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.