Ministrul Sanatatii spune ca nu se vor impune restrictii speciale in cazul varstnicilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca nu se vor impune restrictii speciale varstnicilor si nici izolarea acestora.

Intr-o interventie telefonica la postul de televiziune B1, Nelu Tataru a fost intrebat daca se vor anumite impune restrictii speciale persoanelor in varsta, in momentul in care autoritatile vor lua decizia de a se relaxa restrictiile de circulatie.

“Nu. In acest moment, nu ne gandim la relaxare. Inca mai avem o perioada in care trebuie sa avem acele precautii, sa atingem varful si sa vedem efectele acestuia. La nivelul Ministerului Sanatatii se primesc propuneri de la diversi colegi de-ai nostri, medici specialisti sau, stiu eu, mai remarcati in profesie, care au pus anumite probleme, inclusiv o izolare a varstnicilor pentru o perioada mai lunga. Nu discutam acest lucru. Cand va veni relaxarea va veni pentru fiecare grupa de varsta, nu numai pentru anumite grupe de varsta, tinand cont oarecum de fiecare localitate in parte, de fiecare focar in desfasurare si atunci aceste restrictii se vor relaxa diferit de la o localitate la alta si de la un focar la altul”, a spus Nelu Tataru, citat si de Agerpres.

Etichete: restrictii coronavirus, izolare coronavirus, restrictii varstnici, preventie covid-19, nelu tataru

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.