Ministrul Sanatatii recomanda parintilor sa nu trimita copiii la scoala daca prezinta orice simptom

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, recomanda parintilor ca atunci cand se vor redeschide scolile, sa tina acasa copiii care prezinta orice simptom.

“Atunci cand vor incepe scolile, daca aveti copilul cu orice fel de simptom, tineti-l acasa! Nu-l trimiteti la scoala! Poate sa-i faca rau lui si multor altor oameni si nu numai copiilor, ci si celor de acasa. Daca are orice fel de simptom, lasati-l sa stea acas”, a precizat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, intr-o conferinta publica.

Decizia privind redeschiderea scolilor va fi luata pe 2 februarie, potrivit prim-ministrului Florin Citu. Atunci, autoritatile, in functie de situatia epidemiologica, vor decide daca scolile se redeschid sau nu incepand cu data de 8 februarie.

Etichete: redeschidere scolilor, simptome covid copii, recomandari parinti pandemie

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.