Ministrul Sanatatii: Este ingrijoratoare atitudinea celor care instiga la nerespectarea precautiilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, condamna atitudinea celor care instiga la nerespectarea masurilor de prevenire a transmisiei virusului SARS-CoV-2, precizand ca ‘politicul a venit prea repede peste medical’.

„Ingrijoratoare este atitudinea celor care instiga la nerespectarea acestor precautii si este foarte grav acest lucru. Marea masa a romanilor au respectat si au rabdat trei luni. Sa ajungi de o luna de zile sa ii strici toata perioada, rabdarea, suferinta pe care a strans-o prin a-i arata ca nu a fost nimic… Am vazut de 10 zile ca aceasta bagatelizare poate da semne ca inca exista acea infectie coronavirus, nu ca nu a fost nimic. Si poate unii dintre cei erau mari contestatari au trecut prin aceasta suferinta. (…) Cred ca politicul a venit prea repede peste medical, in vreme ce economicul este cel care ne arata tuturor unde suntem”, a declarat Nelu Tataru la Realitatea Plus, citat si de Agerpres.

Potrivit surselor citate, ministrul Sanatatii a precizat ca pana acum au fost testati 371.000 de romani si au fost efectuate 610.000 de teste.

Etichete: nelu tataru, masuri preventie coronavirus, protectie covid-19

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.